o


Teniski klub Valdocco daruje besplatnu školu tenisa za svu djecu od 4 do 10 godina, koja će se provoditi tjedan dana s tri treninga u tjednu u razdoblju od 23. travnja do 28. travnja 2018.


U besplatnoj školi tenisa Valdocco djeca će moći uz prilagođene rekvizite njihovom uzrastu (male mreže, mali reketi, mekane loptice i puno drugih rekvizita) približiti sebi tenis kao sport te svladati osnovne elemente kao što su: forehand, backhand, forehand volley, backhand volley i servis.


Nakon provedenog programa besplatne škole tenisa, u subotu 28. travnja 2018. u 15 sati za sve polaznike besplatne škole tenisa organiziran je turnir i dodjela diploma, s naglaskom „svi sudionici ujedno su i pobjednici!“

Djeca će na turniru moći uz igru i zabavu demonstrirati usvojeno tenisko znanje.Svaki roditelj za svoje djete odabire između dva programa: Tenis clasic ili Duhovni tenis
Duhovna nota: molitva na početku i na kraju svakog treninga, te na kraju trećeg treninga u tjednu prepričavanje snova don Bosca.
Za sve smo polaznike osigurali rekete i loptice.

Sa djecom u besplatnoj školi tenisa rade licencirani teniski treneri.SONY DSC

Što dalje nakon besplatne škole tenisa?

Nakon besplatne škole tenisa gdje djeca mogu reći da znaju servirati, prebaciti mrežu, razumiju kako se igra te približili sebi tenis kao sport.

Roditelji su sad na redu da izaberu program koji žele da njihovo dijete ide te se učlane u klub i nastave dalje s treniranjem tenisa kroz igru i zabavu.

Za više informacija o programu, radu i filozofiji škole tenisa Valdocco možete vidjeti pod rubrikom Škola tenisa.
Preuzmite letak za besplatnu školu tenisa

Tenis classic

Duhovni tenis

 

 


About the author: tkvaldoc

Leave a Reply

Your email address will not be published.